top of page
header telefonie.jpg

TELEFONIE OPLOSSINGEN

Natuurlijk stel je als ondernemer hoge eisen aan de bereikbaarheid van jouw organisatie en je medewerkers. Wil je als ondernemer geen dure investeringen in een fysieke telefooncentrale met alle bijkomende kosten van servicecontracten en onderhoud? Dan is Hosted telefonie de oplossing.

HighRes_(1).jpg

ZAKELIJKE MOBIELE ABONNEMENTEN

Door de inzet van mobiele telefonie zijn jouw medewerkers altijd en overal bereikbaar. Dat is niet de enige manier om effectiever te werken. Ook door het veilig beschikbaar stellen van de bedrijfsapplicaties neemt de productiviteit toe. Mobiele telefonie kan eenvoudig geïntegreerd worden met de Hosted telefonie. 

VAST-MOBIEL INTEGRATIE

Integreer het mobiele toestel met je Cloud telefooncentrale. Hierdoor is je mobiele toestel een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. Je bent hierdoor vast en mobiel op één enkel (vast) nummer bereikbaar en belt via één (vast) nummer uit.

MedRes_CF039391.jpg
Original_55_A3L.tif

SCHAALBAAR & FLEXIBEL

Hosted telefonie, of bellen via Internet, is een telefooncentrale in de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van je organisatie. Groeit je bedrijf? Dan groeit het aantal aansluitingen met je mee. Gaat het even wat minder? Je kunt maandelijks op- en afschalen. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt.

LAGERE & HELDERE KOSTEN

Een telefooncentrale uit de Cloud vergt geen grote investering en je kiest per medewerker een passend profiel. Je betaalt dus alleen de functionaliteit die je daadwerkelijk gebruikt.

HighRes_.jpg
iStock-840613030.jpg

VOORDELEN 

  • Schaalbaar en flexibel

  • Vast bedrag per maand

  • Lagere en heldere kosten

BEKIJK OOK ONZE  ANDERE DIENSTEN

bottom of page