top of page
header it.jpg

IT & CLOUD OPLOSSINGEN

Plaats en tijdonafhankelijk werken op elk gewenst device draagt bij aan de productiviteit van het personeel. Maar hoe waarborg je de continuïteit en security van alle werkplekken?

Meisje met telefoon

INTERNET

Internet is de levensader van jouw organisatie. Mede door de beweging naar de Cloud is het internetverbruik elk jaar zo goed als verdubbeld. Dit vraagt om een snelle en betrouwbaar verbinding. Kies uit snelheden tot maar liefst 1 Gbit/s over een razendsnelle (glasvezel) verbinding. En in het geval van een storing dan kan je probleemloos blijven doorwerken, omdat je netwerk overschakelt op de 4G back-up verbinding. 

IP-VPN

Op het gebied van cybercrime is er steeds meer aandacht voor een veilige IT en telecom omgeving. Met IP-VPN kun je meerdere vestigingen veilig onderling verbinden en thuiswerkers krijgen veilig toegang tot het bedrijfsnetwerk.

iStock-1263285737.jpg
HighRes_.jpg

WIFI

Snelle en stabiele WiFi-verbinding zonder kabels te trekken. Van de paskamer tot het magazijn en van het koffieapparaat tot het kleinste hoekje in jouw kantoor. Overal wordt je zakelijke WiFi versterkt.

MICROSOFT OFFICE 365

De vertrouwde Office pakketten op al uw apparaten. Bestanden en documenten zijn veilig opgeslagen in de Cloud en vanaf elke locatie bereikbaar. Beschikbaarheid zien van collega’s, een chatbericht sturen, online vergaderen met video. Je kunt gelijktijdig aan documenten werken. De producten worden automatisch voorzien van de nieuwste updates en functionaliteiten.

iStock-1210328792.jpg
HighRes_(1)(2).jpg

MICROSOFT 365

Microsoft 365 is een complete, intelligente oplossing op basis van Office 365 en Windows 10, waarmee je je team meer mogelijkheden kunt geven, je bedrijf kunt beveiligen en het IT-beheer vereenvoudigen. Het brengt de uitmuntende productiviteit van Office 365 bijeen met eenvoudig(e) apparaatbeheer en -beveiliging om mensen en informatie op een nieuwe manier te verbinden.

WERKPLEKKEN

Met een werkplek heb je voor elke medewerker een passende werkplek, zonder omkijken naar het beheer. Je medewerkers beschikken hiermee altijd over de laatste versie van Microsoft Windows en de Microsoft Office-applicaties. Hierdoor kunnen zij altijd en overal (samen)werken. Dankzij de intelligente beveiliging en monitoring van de security-instellingen kunnen jouw medewerkers elke dag weer zorgeloos het maximale uit hun werkdag halen!

telefonie home-1225576078-612x612.jpg

BEKIJK OOK ONZE  ANDERE DIENSTEN

bottom of page