top of page
header kpn.jpg

KPN EEN MKB

Ieder bedrijf heeft andere wensen als het gaat om internet, vaste telefonie, mobiele telefonie, TV en werken in de cloud. Met KPN EEN MKB wordt de behoefte van veel organisaties beantwoord: één omgeving die meegroeit of krimpt, één toegang tot vooruitstrevende functionaliteiten en één oplossing die geen hoge eenmalige investeringen heeft en wordt geleverd voor een vast bedrag per maand.

kpn-wit.png

Excellence Partner

MedRes_CF043109.jpg

VAST-MOBIEL BELLEN

Met KPN EEN vast bellen is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Met deze kostenbesparende innovatie krijg je alle functionaliteiten via het datacenter van KPN geleverd. Bel bijvoorbeeld met je vaste nummer op je mobiel voor flexibele bereikbaarheid als je even niet op kantoor zit. 

RECEPTIE EN CALL CENTER

Optimaliseer de bereikbaarheid van je bedrijf met de Receptie+ software voor het managen van je inkomende gesprekken, het beïnvloeden van wachtrijen en beschik over uitgebreide functies voor gespreksmanagement. En voor je callcenter-medewerkers hebben wij verschillende profielen met elk hun eigen functionaliteit. Met KPN EEN richt je de receptie of het callcenter professioneel in. 

Original_097_A3L.tif
Original_453_A3L.tif

GROEIT MET JE MEE

Verandert je organisatie in aantal medewerkers of benodigde functionaliteit? Geen probleem! Je kunt heel eenvoudig het aantal gebruikers aanpassen, nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen en per medewerker een passend profiel kiezen. Gaat het even wat minder? Je kunt maandelijks ook profielen of medewerkers afschalen. Zo betaal je echt alleen voor wat je gebruikt.

EXTRA VEILIG INTERNET

Extra Veilig Internet is gebaseerd op een security-oplossing die is geïmplementeerd in het netwerk van KPN. Je hoeft voor deze oplossing dus geen extra apparatuur of software te installeren op jouw locatie. Met Zakelijk Internet van KPN EEN ben je hierdoor dus automatisch beveiligd tegen malware, ransomware en virussen. 

iStock-1263285737.jpg
iStock-840613030.jpg

SIP TRUNK

Heb je nog een lokale telefooncentrale en wil je toch kunnen bellen via de Cloud? Bedrijf Connect is onderdeel van KPN EEN vast bellen en verbindt een lokale telefooncentrale (PABX) over IP. KPN EEN Bedrijf Connect sluit de telefooncentrale op jouw locatie aan op het wereldwijde telefonienetwerk via een SIP trunk over een IP-dataverbinding. Binnen de trunk bestel je spraakkanalen, welke gelijk staan aan het aantal gelijktijdige telefoongesprekken.

WERKEN IN DE CLOUD

Met de werkplek van KPN EEN heb je voor elke medewerker een passende werkplek, zonder omkijken naar het beheer. Je medewerkers beschikken hiermee altijd over de laatste versie van Microsoft Windows en de Microsoft Office-applicaties. Hierdoor kunnen zij altijd en overal (samen)werken. Dankzij de intelligente beveiliging en monitoring van de security-instellingen kunnen jouw medewerkers elke dag weer zorgeloos het maximale uit hun werkdag halen!

Original_452_A3L.tif
KPN TV_041_A3L.jpg

KPN EEN MKB TV

TV is dé manier om de klantervaring te verrijken, goed gastheerschap te tonen en biedt amusement, de nodige ontspanning en informatie. MKB TV is onderdeel van KPN EEN MKB. Het biedt interactieve TV voor zakelijk gebruik. Naast interactief tv-kijken biedt deze dienst ook onze slimme zakelijke functionaliteiten.

BEKIJK OOK ONZE  ANDERE DIENSTEN

bottom of page